Graszoden Den Bosch

Graszoden Den Bosch? U wilt graszoden kopen om bij u in de tuin in Den Bosch een nieuw gazon mee aan te leggen? Ga dan direct naar graszoden bestellen. Meer informatie over prijzen en soort graszoden die wij leveren bij u Den Bosch - Graszoden bezorgen in Den Bosch

Waar leveren wij vaak graszoden in Den Bosch?

Wij hebben veel particulieren als klant die online graszoden kopen in Den Bosch. Grasleveren.nl levert vooral in de woonwijken:

 • Maaspoort
 • Empel
 • West

In de nieuwbouwwijken zoals Grote Wielen, Parktuinen de Lanen, Tuinenrijk hebben wij veel graszoden, ook collectief, mogen leveren. Gemiddeld hebben wij in de regio Den Bosch zo'n 160 leveringen per jaar. Grote kans dat u in Den Bosch een grasmat ziet van Grasleveren.nl!

Leverdagen van graszoden in Den Bosch

In Den Bosch (en regio) kunnen wij graszoden leveren op dinsdagen tot en met de vrijdagen. Gaat u op een zaterdag graszoden leggen? Laat gerust uw graszoden vrijdag bezorgen in Den Bosch. Onze graszoden worden tot 0 graden gekoeld afgeleverd. U kunt ze dan zonder probleem zaterdag leggen.

Groene feitjes over Den Bosch

Graszoden in Den Bosch

Den Bosch is van oudsher een oude handelsnederzetting. Toch is Den Bosch groener dan u kunt denken op het eerste oog:

Naar schatting ligt er zo'n 271.000 m2 gras in Den Bosch

Waar zijn al die mooie grasvelden in Den Bosch nu precies?

Het zuiderpark

Zoals de naam doet vermoeden ligt het Zuiderpark in het zuiden van Den Bosch. Een 10 Ha groot recreatiegebied met uitgestrekte groene grasweides.

Het Engelermeer

Het Engelermeer ligt ten noorden Van Den Bosch. Veel groene grasweide om te liggen en te zwemmen.

Het Bossche Broek

Een groot oud moeras / wandelgebied, gelegen in het zuiden van Den Bosch.

Graszoden om zelf te leggen Den Bosch

Als u zelf graszoden wil leggen in Den Bosch kunt u hier eenvoudig graszoden bestellen om thuis te laten bezorgen

Graszoden afhalen in Den Bosch

Als u zelf de graszoden wilt afhalen om te gaan leggen, bestel ze dan via graszoden afhalen

Graszoden laten leggen in Den Bosch

Als u liever graszoden aan wilt laten leggen in Den Bosch, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via: Graszoden laten leggen

Graszoden bezorgen in Den Bosch vanaf € 2,95 per m²

Grasleveren.nl komt de graszoden bezorgen bij u thuis in Den Bosch . Voordeel voor u, u hoeft de graszoden dan niet in de auto te laden of een aanhanger te regelen. De graszoden voor in uw tuin in Den Bosch dienen 24 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse premium graszoden bij u thuis worden bezorgd. Nadat de graszoden naast de bus zijn gelost ontvangt u van ons nog een uitgebreide leg-instructie. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. Grasleveren.nl komt de graszoden leveren in voor Den Bosch € 2,95 per m². Hier komen alleen nog transportkosten bij. Handig: u kunt hier ook direct aanlegbemesting bij bestellen.

Zelf graszoden leggen in Den Bosch

De meeste graszoden van de meeste gazons die wij leveren kunnen binnen één dag worden aangelegd, ook bij u in Den Bosch. Graszoden zijn kleine stukken gazon die door onze kwekerij worden opgekweekt. In 12 maanden tijd groeit vanuit graszaad een kwalitatief zeer sterke grasmat. Deze grasmat wordt vervolgens in in graszoden gesneden en voor u naar Den Bosch gebracht. U kunt zelf deze graszoden weer aanleggen tot een volledig gazon. Na 14 dagen zijn de graszoden sterk geworteld en kunt u het gazon in gebruik nemen.

De eigenschappen van onze graszoden

Voor een goede aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. De graszoden van Grasleveren.nl worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit. Dit is het beste kwaliteitslabel dat onze graszoden leverancier afgeeft.

 • De grasmatten zijn geschikt voor regelmatige betreding.
 • Premium graszoden kunnen uitstekend tegen betreding.
 • De graszoden hebben een hoge sierwaarde.
 • De graszoden zijn gedurende 12 maanden opgekweekt.
 • Tijdens het kweekproces krijgen ze dagelijks de beste zorg.
 • Premium graszoden bevatten geen plastic netten.

U leest alles over onze graszoden via deze link : graszoden bestellen

Soorten gras en de bijbehorende prijzen

Sport en Speelgras


 • Vers geteelt
 • Na de oogst vacuüm gekoeld
 • Snelle levering
 • Mix van 4 soorten gras
 • Geschikt voor sport en spel
 • Schaduwbestending

Nu

2,95
Bestellen

Premium graszoden


 • Vers geteelt
 • Na de oogst vacuüm gekoeld
 • Snelle levering
 • Mix van 4 soorten gras
 • Erg sterk
 • Schaduwbestending

Nu

3,15
Bestellen

Premium natuurgraszoden


 • Vers geteelt
 • Na de oogst vacuüm gekoeld
 • Organische bemesting
 • Snelle levering
 • Mix van 4 soorten gras
 • Erg sterk
 • Schaduwbestending

Nu

3,30
Bestellen

Graszoden kopen en afhalen in Den Bosch bij Grasleveren.nl?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om in Den Bosch of in de regio de graszoden zelf af te halen. Tot die tijd kunt u ze eenvoudig bestellen.

Rondom Den Bosch waar wij ook leveren

Vught Cromvoirt Vlijmen
Hedel Den Dungen Hoenzadriel
Velddriel Nieuwkuijk Haarsteeg

Ervaringen met Grasleveren.nl

Wij hebben gras besteld voor ons tuintje in de Kruiskamp. 30 m2 gras want we hadden wat tegels er uitgehaald zodat het niet zo warm wordt in de zomer. We hadden eigenlijk 25 meter nodig maar 30 meter was het minimum om te bestellen. De graszoden werden netjes op een pallet geleverd bij het parkeerplaatsje achter. Super

Fam van den Eijnden Den Bosch - 2020

Graszoden nodig voor in onze tuin Den Bosch. Via via kwam ik bij Grasleveren terecht. Ze hadden al eerder graszoden bezorgd in Vught bij een vriend. Doen wat ze beloven: prachtig gras leveren tot aan de voordeur. Nog wel een tip gehad mocht ik het toch aan willen laten leggen maar heb er uiteindelijk voor gekozen om het zelf te gaan leggen. Dit was goed te doen. De instructies vroegen om veel te sproeien en ja, het resultaat mag er zijn, Bedankt Rick!

Fam Woudwijk Den Bosch - 2022

Veelgestelde vragen van onze klanten uit Den Bosch

Hoe snel kunnen jullie graszoden leveren in Den Bosch?

Grasleveren.nl kan binnen 24 uur graszoden leveren in Den Bosch. Als u bijvoorbeeld graszoden op maandag bestelt voor 11:30 kunt u ze de volgende dag geleverd krijgen. Kijk voor de actuele leverdagen op de pagina graszoden bestellen.

Wat zijn de transportkosten naar Den Bosch?

De transportkosten van de graszoden verschillen per postcodegebied en zijn afhankelijk van de hoeveelheid graszoden die u bestelt. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vul uw gegevens in op de pagina graszoden bestellen. De prijzen worden direct berekend.

Hoe duur zijn de graszoden in Den Bosch?

De prijs voor 1 m² gras in Den Bosch is : € 2.95. U kunt deze graszoden bestellen via de volgende link: graszoden bestellen

Datum gepubliceerd: 31 januari 2021 Datum laatst gewijzigd: 28 april 2022