Over Grasleveren.nl

Welkom op Grasleveren.nl, dé grasleverancier die door heel Nederland en met Grasleveren.be in Belgie, verse graszoden bezorgt. Wij zijn gevestigd in Oisterwijk en werken samen met een netwerk van professionele telers en transporteurs om u altijd te kunnen voorzien van premium graszoden. Met ruim 14 jaar ervaring in tuinen, beschikt Grasleveren.nl over de juiste kennis en expertise om de beste producten te selecteren voor uw tuin. Grasleveren.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Grasleveren.nl is een onderdeel van Groenleveren.nl en levert via Sedumleveren.nl ook sedum bij u thuis.

Kwaliteit

Grasleveren.nl levert uitsluitend graszoden van hoogwaardige kwaliteit. U heeft keuze uit premium graszoden of duurzamere premium natuurgraszoden. De graszoden die wij leveren zijn samengesteld uit een mix van diverse grassoorten zodat u snel kunt genieten van een sterk, donkergroen gazon dat zich aanpast aan de omstandigheden in uw tuin. De graszoden worden speciaal voor u bij de teler geoogst. Tot het moment van transport, worden ze op professionele manier vacuüm gekoeld. Op deze manier werkt u altijd met een uitermate vers product.

Service

Bij Grasleveren.nl zijn wij tevreden als u dat bent. Dankzij ons bestelformulier kunt u op een snelle, eenvoudige én betrouwbare manier online uw graszoden bestellen. Nadat uw bestelling is geplaatst, informeren wij u via e-mail over de status van uw bestelling en het verwachte bezorgmoment van uw graszoden. Heeft u vragen of opmerkingen over de status van uw bestelling of over de geleverde producten? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch, via whatsapp of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Bedrijfsgegevens

Grasleveren.nl is ingeschreven bij Kamer van koophandel met nummer: 51804964
Bankrekeningnummer: NL96KNAB0415347521