Bestelling en levering van een nieuw gazon

U wilt graszoden kopen en het gras direct online bestellen maar heeft nog wat vragen? Hieronder leest u hoe het precies in zijn werk gaat.

Bestelling plaatsen bij Grasleveren.nl

Hieronder vindt u meer informatie over het plaatsen van uw bestelling en de levering door Grasleveren.nl. Het bestelproces verloopt als volgt:

 1. Voer het gewenste aantal m2 graszoden in (denk aan 5% snijverlies) en uw postcode.
 2. Maak een keuze tussen premium graszoden of premium natuurgraszoden.
 3. Kies desgewenst voor aanlegbemesting.
 4. Selecteer het gewenste bezorgmoment.
 5. Vul uw persoonlijke gegevens in.
 6. Selecteer de betaalwijze en ga akkoord met de algemene voorwaarden.
 7. U ontvang vervolgens een bevestiging via e-mail van uw bestelling.
 8. Zodra uw betaling is ontvangen, gaan we aan de slag met uw bestelling.

Alle genoemde bedragen op de website zijn inclusief btw, tenzij expliciet anders vermeld.

Verzending van graszoden

De graszoden van Grasleveren.nl worden speciaal voor u geoogst. Ze hebben ruim een jaar kunnen wortelen bij de teler. Tussen het oogsten en leveren worden de graszoden vacuüm gekoeld zodat u altijd met verse graszoden kunt werken. De graszoden kunnen in heel Nederland* worden geleverd.

Wij leveren graszoden op de volgende dagen:

 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag

Omdat onze graszoden vacuüm worden gekoeld, kunt u graszoden die vrijdag worden geleverd, op zaterdag leggen.

Bezorging en tarieven

Gras is een natuurproduct. Voor het beste eindresultaat, is het belangrijk dat de graszoden zo snel mogelijk worden verwerkt. De graszoden worden na uw bestelling voor u geoogst. Tot het moment van transport worden ze vacuüm gekoeld. Als u vóór 11.00 uur bestelt, kunnen we de graszoden de eerstvolgende leverdag al leveren. Onze leverdagen zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Tarieven voor het transport van de grasmatten

De verzendkosten worden direct getoond tijdens het bestelproces. Zo heeft u geen verrassingen achteraf. De transportkosten zijn afhankelijk van uw postcode. Wij bezorgen graszoden in heel Nederland*.

Track & trace van uw bestelling

Tijdens het bestelproces geeft u aan op welke datum u de graszoden wilt ontvangen. Op de dag van levering krijgt u een sms dat uw graszoden die dag worden geleverd.

De graszoden worden in de meeste gevallen bezorgd met een grote vrachtauto. Als het lastig is om hiermee uw bezorgadres te bereiken, geef dit dan aan in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces.

Tijdslevering van het gras

De graszoden worden bezorgd tussen 08:00 en 18:00. Vooralsnog is het niet mogelijk om uit bepaalde tijdsloten te kiezen.