Samenwerking Grasleveren.nl en Wesa Tuinhout

Grasleveren.nl en Wesatuinhout hebben een sterke relevantie. Hierdoor is het niet meer dan logisch om hier de samenwerking tussen dé specialist in graszoden en dé specialist in tuinhoutprojecten- en producten verder toe te lichten.

Een tuinafscheiding zoals een schutting wordt vaak gelijk aangelegd met het gazon. Regelmatig wordt er naderhand een tuinhuis of overkapping geplaatst. Hier komt Wesa Tuinhout om de hoek kijken. Hieronder vindt u meer informatie over wat Wesatuinhout te bieden heeft.

Tuinhoutprojecten- en producten

Wesa is al meer dan 20 jaar dé leverancier van projecten en producten van alles tuinhout gerelateerd. Dus of u nu op zoek bent naar een tuinhuis of houten tuinafscheiding, u vindt het bij Wesa Tuinhout. Hieronder vertellen we meer over de producten.

Overkappingen en veranda's

Indien u nog wat extra beschutting wilt in uw tuin dan kunt u kiezen voor een overkapping of een veranda. Omdat iedere tuin anders is kunnen de overkappingen en veranda's variëren van standaard producten tot volledig maatwerk.

Veranda Wesa Tuinhout

Tuinhuizen

Heeft u wat extra ruimte nodig die u in huis niet kunt vinden, of wellicht wat extra opbergruimte? Dan is een tuinhuis de oplossing. Ook tuinhuizen zijn verkrijgbaar als standaard bouwpakketten of als volledig maatwerk.

Tuinhuis Wesa Tuinhout

Schuttingen

Bent u op zoek naar een mooie en natuurlijke schutting, dan kunt u deze geheel naar wens samenstellen. Er kan gekozen worden voor verschillende materiaalsoorten en combinaties van.

Tuinhout

Ook het tuinhout is los verkrijgbaar. Mocht u maar weinig nodig hebben, of bent u bezig met een doe-het-zelf project, ook dit is mogelijk.

Kwaliteitsmerk

Al het hout van Wesatuinhout is voorzien de FSC en PEFC-keurmerken. Dit betekent dat al het hout uit duurzaam beheerde bossen wordt vervaardigd.

Geplaatst op: 11-11-2022
Laatst aangepast op: 11-11-2022